Lik mamma eller......??

I lördags var vi på teatern och tittade på Erika som dansade på en discokonsert med ett storband som heter The Second Time. Det var väldigt bra musik, härliga discolåtar från 70-talet. Det riktigt gungade i bänkraderna när alla stampade takten till bla Cobacabana, i will survive och ett saturday night fever medley mm. Som toppen på allt detta fanns det härliga dansarna, Erikas dansgrupp från ABF hade blivit tillfrågade att vara med. Ojojoj vad duktiga de var och vilket jobb de måste ha lagt ner. Det är ingen lätt koreografi. När man ser henne så ,på scen uppträda så slår det mej alltid hur vuxen hon har blivit. Nu drar hela föreställningen vidare till Göteborg och Falkenberg men där kan Erika tyvärr inte vara med för hon har konfirmationsläsning då.
Igår var det det dags för Nora att visa sina färdigheter. Hon spelade en innbandymatch i pausen på den stora matchen, semifinalen mellan Warberg och Balrog. Nora tycker att det är så roligt att spela, hon springer och springer, hon gjorde 2 st mål. Men sedan står hon även och flummar lite emellanåt. Det var tydligen något väldigt intessant på storbildstvn när hon stod imål och märkte inte riktigt att det andra laget gjorde mål på henne.. ; )
Det var ju som sagt vår bröllopsdag igår med och vi hade planerat en lite grillning på kvällen för att fira men det blev sparbankhallen och noras innebandy istället men som någon så smart klämde ur sig kunde vi ju köpa en gillad korv där!!!!
Inte riktigt samma sak kanske så det blir grillning ikväll istället!! MUMS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0