mc brudar

Erikas önskade sig en moped när hon fyller år. Nu fick hon tyvärr inte det men hon fick en tur på en stor motorcykel som Jörgen lånat av Kristian på hans jobb. De var nog ute och körde i 45 min och hon var ganska nöjd när hon kom hem. Men den som var mest nöjd var Jörgen. Det har aldrig varit så lätt att få han att åka och handla. "jo men visst jag åka, inga problem", "jag kör nog dit och kolla först om det är öppet där" mmmm. Jo visst men kom ihåg att kalaset börjar kl 19, bara du är hemma tills dess.....;-)

Nora fick inte åka med men hon fick sitta på den och det tyckte hon nog räckte.



Kanske blivande mc förare????

årets julklapp...

Är inte detta åretsjulklapp till alla twilightfans så säg.....



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5607280.ab



min härliga 15-åring



Igår fyllde Erika 15 år. Helt otroligt att man har så stora barn när man själv känner sig som ett barn stora delar av dygnet.
Hon uppvaktades med kläder från JC. Armband och örhängen oxå från JC. En d&g klocka som hon så hett har längtat efter. Berlocker till tomas sabo armbandet. Underkäder från SVEA mmmmmm. Plus en weekend i stockholm och biljetter till MUSE i Okt. Hon verkande mycket nöjd med alla paket och kalaset flöt på bra, med betoning på flöt för fy vad det öste ner regn ett tag.
Det jättefina kortet är taget på MODELHOUSE i Göteborg där vi var på en fotografering i Juni, även det lilla kortet på mej i min profil kommer därifrån.

....är just detta..

Usch, vad tråkigt det är när inspirationen försvinner. Allt man skriver känns bara tråkigt, tråkigt tråkigt!! MEN nu känns det som om det finns lite saker som vill komma ut.. Jag har bytt namn på bloggen oxå till ...roligaste jag vet...och det är just detta att skriva om allt. Kanske lite tankar man har kanske vad som händer i familjen, bland vänner mm. Lägga upp kort ska jag bli bättre på, det lovar jag mej själv, just nu HÄR idag lovar jag det...
Ska försöka skriva av mej lite varje dag. Mycket vissa dagar, ännu mer andra...


RSS 2.0